Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et  

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

5 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1) ehya (1) halilozcakir (1) jrsmoker (2) mstylmz (1)

> 1 <
Yazar İleti
jrsmoker

[3] Teğmen

Online Durumu

11 ileti
Meslek: otomasyon

Arkadaş Listeme Ekle

#40454   20.08.2008 11:34 GMT      
Farklı Cad dosyasının layerlarını nasıl alabilirim ?

fTh

ehya

[70] Editör

Online Durumu

2217 ileti
Meslek: Teknik Ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#40456   20.08.2008 12:33 GMT      
Başka bi dosyanın layer tablosunun almak için en kolay yöntem, layerlarını almak istediğiniz dosyayı seçin. Çizimi CTRL+C yaparak kopyalayın.
Daha sonra mevcut dosyanızı açıp CTRL+V yapın. Çizimi mouse'un ortasında gördüğünüzde ESC tuşuna basarak işlemi iptal edin. Kopyalamış olduğunuz çizimdeki tüm katmanlar mevcut dosyasına aktarılmış oldu.

admin

[99] Yönetici

Online Durumu

372 ileti
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#40465   20.08.2008 15:30 GMT      
AutoCAD in design center (ctrl + 2 tuşlarına basarak açılır) menüsünü kullanarakta çizimden çizime layer aktarabilirsiniz.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

mstylmz

[5] Üsteğmen

Online Durumu

44 ileti
Meslek: proje sorumlusu

Arkadaş Listeme Ekle

#40481   21.08.2008 09:36 GMT      
layer manager içindeyken sağ tuş tıkla save layer states tıkla.layer ismi oluştur kendi adına sonra tekrardan sağ tuşla tıkla restore layer states export de yanlız uzantının.las olmasına dikkat et.sonra layer managerdan sağ tıkla yine restore layer states bu sefer import de kaydettiğin dosyayı bul tamam de ekrana gelir.uzun bir işlem ama bundaki amaç kendine ait bir layer oluşturup her seferinde yeni layer oluşturmaktansa oluşturduğun bu layerı kullana bilirsin

halilozcakir

[5] Üsteğmen

Online Durumu

53 ileti
Meslek: Mekanik Tesisat Teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#40732   29.08.2008 15:41 GMT      
state managerde çözemediğim ustalardan yardım istediğim bir sorunum var,
ben layerları gruplandırıyorum ve çok faydasını görüyorum (mekanik içinde sıhhi yangın hvac ısıtma vs yada sitelerde bloklarıı ayırmak için a,b,c,d,e yada elektrik mimari gibi )
bu gruplamayı taşıyamıyorum, farklı çizimlerde yeniden uğraşmam gerekiyor acaba grupları taşımanın bir yolu varmıdır (çizimleri kopyala yapıştırdan başka)
teşekkürler

MEKANİK TESİSAT TEKNİKERi

jrsmoker

[3] Teğmen

Online Durumu

11 ileti
Meslek: otomasyon

Arkadaş Listeme Ekle

#42513   27.10.2008 14:13 GMT      
Alıntı
admin :
AutoCAD in design center (ctrl + 2 tuşlarına basarak açılır) menüsünü kullanarakta çizimden çizime layer aktarabilirsiniz.

bu nasıl oluyor ?
baya bi uğraştım fakat beceremedim :S

fTh

> 1 <