Biz kimiz?
AKPINAR Eğitim Merkezi olarak biz; uzman kadromuzla, ticaretten ziyade eğitim odaklı çalışan, eğitimin kalitesinden ödün vermeden minimum fiyatlarla hizmet veren bir ekibiz. Sadece çizim programlarının eğitimlerine odaklandığımız için sınıflarımız ve bilgisayarlarımız bu iş için en iyi şekilde düzenlenmiştir. 4 ve 6 kişilik dersliklerde her öğrenciyle birebir ilgileniriz. Konular plazmada anlatılır ve öğrenciler büyük ekranlı, güçlü bilgisayarlarda uygulamalı olarak tekrar ederler.
İlkemiz; Eğitim kalitesini düşürmeden, giderleri minimuma indirerek size daima en uygun fiyatlarla en iyi eğitimleri vermektir.

AKPINAR Eğitim Merkezi - 0216 355 27 45 - adres ve kroki - uydu fotoğrafıyla kursumuzun konumu
akpinaregitim.com & kursumuz.com

Biz kimiz?

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

6 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : cambaz85 (1) drwo2 (1) freemust (2) musti123 (1) onderyesilkaya_35 (1) sahin460 (2)

> 1 <
Yazar İleti
drwo2

kursumuz.com

[2] Asteğmen

Online Durumu

1 konu, 1 ileti
Forum puanı: 0
Meslek: auto cad
Arkadaş Listeme Ekle

#24124   10.07.2007 13:27 GMT      
arkadaşlar freemust kurdum ama komutları göremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

sahin460

kursumuz.com

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

31 konu, 166 ileti
Forum puanı: 5
Meslek: elektrik tekniker
Arkadaş Listeme Ekle

#24143   10.07.2007 17:39 GMT      
Bende freemust kurdum çalıştırdım. Çok güzel komutlar var fakat bütün ayarlarımı etkiledi.
Sayfa ayarlarım değişti. Blok ayarlarım değişti. Object snap ayarları her defasında yeniden giriyorum.
Blok ayarlarımı değiştirdi. Bu yüzden kaldırdım. Bu sorunları nasıl aşabilirim acaba?

freemust

[70] Editör

Online Durumu

9 konu, 78 ileti
Forum puanı: 1
Meslek: Mimar

Arkadaş Listeme Ekle

#24145   10.07.2007 19:01 GMT      
Sayın drwo2;
Programı yukledikten sonra, "menuload" komutu yardımı ile,muhtemelen "program files" klasorunde bulunan freemust dizini icinde ki" freemust.mns" dosyasını yukleyin. Sorun cozulmezse "Baslat->Programlar->Freemust" icindeki elle kurulum dosyasını okuyunuz...

Sayın sahin460;
Programın calısması icin Snap, vb ayalar, komut işleyişi sırasında kendiliginden degismekte, ve eski ayarlarınız komut sonunda tekrar geri yuklenmektedir. Herhangi bir program hatası durumunda geri yukleme gerceklesmeyebilir. Size tavsiyem; ayarlar dialog kutusunda sag altta bulunan ">>>>" butona basıp dialog kutusunu genisletin. Orada bulunan tum isaretli bolumleri iptal edin.
Onerileriniz icin tesekkur ederim.

Mustafa Şentürk
Mimar

sahin460

kursumuz.com

[8] Yüzbaşı

Online Durumu

31 konu, 166 ileti
Forum puanı: 5
Meslek: elektrik tekniker
Arkadaş Listeme Ekle

#24146   10.07.2007 19:47 GMT      
tşk. ederim. freemust. bi bakalım olacak mı? Çalışmaların çok güzel
ben freemustta blok sayan komutu soracaktım daha önce söylemiştin fakat şimdi bulamadım
hadi kolay gelsin.

onderyesilkaya_35

kursumuz.com

[5] Üsteğmen

Online Durumu

14 konu, 61 ileti
Forum puanı: 2
Meslek: İnşaat Teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#24228   12.07.2007 01:25 GMT      
bende yükledim ama hiç bir problemle karşılaşmadım. bize bu paylaşımı sunan arkadaşa saygılar diliyorum.

Düşünüyorum O Halde Varım...

musti123

kursumuz.com

[2] Asteğmen

Online Durumu

konu, 2 ileti
Forum puanı: 0
Meslek: öğrenci
Arkadaş Listeme Ekle

#37802   17.06.2008 17:11 GMT      
bennn autocadd 2007 de fremustu kurmak istiyorumm aama ekleyemiyourrm yardımcı olursanız sevinirim..

freemust

[70] Editör

Online Durumu

9 konu, 78 ileti
Meslek: Mimar

Arkadaş Listeme Ekle

#38319   30.06.2008 02:29 GMT      
Selamlar
Autocad 2005 ve sonrasi icin freemust kendi toolbarını autocad icine ekleyemiyor. Bu problemi kolayca asabilirsiniz. Freemust program kurulumu tamamladıktan sonra autocadi açın. Komut satırına asagidakileri eksiksiz girip entere basın:
(command "menuload" "freemust.mns")
Iyi çalışmalar.

Mustafa Şentürk
Mimar

cambaz85

kursumuz.com

[2] Asteğmen

Online Durumu

1 konu, 2 ileti
Meslek: inşaat
Arkadaş Listeme Ekle

#46706   23.02.2009 16:42 GMT      
arkadaşlar ben autocad 2009 kullanıyorum ama free must u bir türlü düzgün yükleyemedim forumda yazılan herşeyi denedim hatta elle kurmayıda hepsi oluyo ama kapı pencere doğramaları ve yazılar küçük çıkıyor

Bu mesaj cambaz85 tarafından düzenlendi (23.02.2009 17:07 GMT, 556 Gün önce)

> 1 <

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2010 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 825 | Resimler | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş | Ödev deposu | FAQ
tag: autocad, autocad egitimi, autocad dersi, autocad kursu, 3ds max egitimi, 3ds max kursu, vray egitimi, v-ray kursu, dwg, cizim, autolisp, indirimli alışveriş