Biz kimiz?
AKPINAR Eğitim Merkezi olarak biz; uzman kadromuzla, ticaretten ziyade eğitim odaklı çalışan, eğitimin kalitesinden ödün vermeden minimum fiyatlarla hizmet veren bir ekibiz. Sadece çizim programlarının eğitimlerine odaklandığımız için sınıflarımız ve bilgisayarlarımız bu iş için en iyi şekilde düzenlenmiştir. 4 ve 6 kişilik dersliklerde her öğrenciyle birebir ilgileniriz. Konular plazmada anlatılır ve öğrenciler büyük ekranlı, güçlü bilgisayarlarda uygulamalı olarak tekrar ederler.
İlkemiz; Eğitim kalitesini düşürmeden, giderleri minimuma indirerek size daima en uygun fiyatlarla en iyi eğitimleri vermektir.

AKPINAR Eğitim Merkezi - 0216 355 27 45 - adres ve kroki - uydu fotoğrafıyla kursumuzun konumu
akpinaregitim.com & kursumuz.com

Biz kimiz?

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

4 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : hakanx67 (1) pınar-ksk (1) Ronin (2) yumnuh (1)

> 1 <
Yazar İleti
Ronin

kursumuz.com

[5] Üsteğmen

Online Durumu

3 konu, 25 ileti
Forum puanı: 0
Meslek: Dülger

Arkadaş Listeme Ekle

#13574   12.01.2007 13:56 GMT      
Slmlar yine ben
Hatch menüsünde custom bölümü boş oraya nasıl kaplamalar atabilirim 2d çizimleri için. Elimde 3d max için baya metalyer var bunları auto cad 2d çizimlerinde hacth olarak kullanabilirmiyim.?

3d sorunum yok met. atamada ,başka çözemediklerim var ama ben biraz daha geziniyim burda.

Teşekkürler...

hakanx67

kursumuz.com

[60] Asistan

Online Durumu

14 konu, 77 ileti
Meslek: mimar

Arkadaş Listeme Ekle

#13575   12.01.2007 14:37 GMT      
custom menüsüne uzantısı pat olan dosyaları görebilirsin.pat uzantılı dosyalarıda program files deki autocad içindeki support klosörüne kopyalaman gerekli.

[URL=http://img519.imageshack.us/my.php?image=84683414xv6.jpg]No [img] ![/URL]

Ronin

kursumuz.com

[5] Üsteğmen

Online Durumu

3 konu, 25 ileti
Meslek: Dülger

Arkadaş Listeme Ekle

#13579   12.01.2007 15:30 GMT      
Bir jpg resminin uzantısını değiştirip atayamıyoruz herhalde. ama pat dosyasını gördü. çok saol hakan.

yumnuh

kursumuz.com

[2] Asteğmen

Online Durumu

konu, 1 ileti
Meslek: Pc Teknik Destek
Arkadaş Listeme Ekle

#42001   12.10.2008 19:04 GMT      
resimlerle autocad aynı dosya içinde olmalı olmazsa atamazsın bide
insert'in altında raster image'yi tıkla açılan sayfada gözatı tıkla resmini seç ve aç de autocad'a atacak tıkla bırak dua etmeyi unutma.

pınar-ksk

kursumuz.com

[2] Asteğmen

Online Durumu

konu, 1 ileti
Meslek: öğrenci

Arkadaş Listeme Ekle

#49879   17.06.2009 20:18 GMT      
mrb.ben bütün aşamaları yaptım.customda yeni desenler görünüyo ama hatch yaptığım zaman hiçbiri kaplama yapmıyo.sorun nerde acaba?

> 1 <

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2010 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 817 | Resimler | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş | Ödev deposu | FAQ
tag: autocad, autocad egitimi, autocad dersi, autocad kursu, 3ds max egitimi, 3ds max kursu, vray egitimi, v-ray kursu, dwg, cizim, autolisp, indirimli alışveriş